‹Back

A network connection is required to play videos

Children & Young People · 01:30

DHL Kidsday

  • By Kristel van den Bosch · Netherlands, Europe

 

DHL Kidsday

Main aim of the charity

Kinderen een dag vol plezier en zonder zorgen geven. Herinneringen mee geven en leuke verhalen die ze tegen hun klasgenootjes kunnen vertellen. We hopen dat ons werk veel geluk biedt voor de kinderen en hun ouders.

How the employee got involved and why

In het verleden heeft mijn tante, moeder van 3, het heel moeilijk gehad en dit was moeilijk voor mij om aan te zien. Vooral omdat mijn ouders mij regelmatig mee namen naar een dierentuin of attractiepark. Daarom wilde ik ze graag meenemen en gun ook die herinneringen mee geven. Ik besprak dit met collega's en merkte op dat er meer gezinnen waren met grote financiële problemen. Hieruit maakte we op dat we actie moesten ondernemen. Samen met Laura Migchels heb ik Kidsday in het leven geroepen met steun vanuit DHL. Uiteraard moest dit op een maatschappelijk verantwoorde manier. Deze kans hebben we met beide handen aangegrepen.

What work does the employee do for charity?

Het plannen en organiseren van DHL Kidsday.

What impact would winning have on the charity?

Dan kunnen we ons mooie initiatief nog verder uitrollen in nog meer landen en hopelijk ooit in de toekomst nog meer kinderen helpen aan onvergetelijke herinneringen.

What impact would winning have on the employee?

Daardoor zouden Laura Migchels en ik meer mogelijkheden krijgen om nog meer gezinnen/kinderen te helpen. Het bereik breiden we evenals uit, zodat men op de hoogte is van ons initiatief.

AddThis Sharing Buttons