‹Back

A network connection is required to play videos

Children & Young People   01:30

Kristel van den Bosch

  • From Netherlands, Europe

 

Kristel van den Bosch

Main aim of the charity

Kinderen een dag vol plezier en zonder zorgen geven. Herinneringen mee geven en leuke verhalen die ze tegen hun klasgenootjes kunnen vertellen. We hopen dat ons werk veel geluk biedt voor de kinderen en hun ouders.

How the employee got involved and why

In het verleden heeft mijn tante, moeder van 3, het heel moeilijk gehad en dit was moeilijk voor mij om aan te zien. Vooral omdat mijn ouders mij regelmatig mee namen naar een dierentuin of attractiepark. Daarom wilde ik ze graag meenemen en gun ook die herinneringen mee geven. Ik besprak dit met collega's en merkte op dat er meer gezinnen waren met grote financiële problemen. Hieruit maakte we op dat we actie moesten ondernemen. Samen met Laura Migchels heb ik Kidsday in het leven geroepen met steun vanuit DHL. Uiteraard moest dit op een maatschappelijk verantwoorde manier. Deze kans hebben we met beide handen aangegrepen.

What work does the employee do for charity?

Het plannen en organiseren van DHL Kidsday.

 
Big hearts change the world Big hearts change the world

We're sorry

We're sorry

Internet Explorer is not supported
We're sorry, but Internet Explorer doesn't support this website. Please use another browser to find out all about the incredible work that DHL's Got Heart is doing.
Internet Explorer is not supported